Pissväder

Hela sommarlovet har det regnat... vågar inte kalla detta för sommar ännu.. Tråkigt.
Jag brukar inte ha så stora problem med lite regn när man bara sitter inne och slappar och myser men come on, ge oss lite sol nu också förfan!
 
  
 
 
 
 
 
 
 
       
 
 
 
- Paulaaaaaaaaaaaaaa

Inspiration enligt Moi

Där finns många tjejer ute i världen som kallar allt som har med kläder och skor att göra för inspiration och det är helt klart upp till var och en vad man blir inspirerad av. Visst, jag blir galen ibland av att se ett par sjukt snygga skor eller kläder men jag kan verkligen inte kalla det för inspiration på det sättet.
Inspiration för mig handlar bara om musik och typ smink. Två helt olika saker, men om jag hör en låt där en bra artist med en underbar sångröst sjunger,  blir jag så himla inspirerad och vill kunna själv. Jag älskar att sjunga förresten. Samma med smink, om jag ser en sjukt snygg sminkning så får jag liksom tips eftersom att jag älskar att sminka och försöker därför själv.
That's what I call inspiration! Woho
 
 
- Paula

Segt

Gud vad dåligt det går med bloggandet för tillfället, jag har inte haft någon tillgång till datorer för att alla har varit sönder bland annat och för att jag gjort en massa andra saker men nu funkar äntligen datorn igen!
Jag ligger som en seg råtta i sängen med huvudvärk & precis hemkommen från mina underbara kusiner i Lund och ska snart titta på "Shoo bre" som tröst hehe.
Om ni inte redan förstått det så älskar jag film haha, så himla skönt att bara slappa till en film när man inte har något annat för sig. Love it!
 
- Paula
 
 
:)

Bäst

Glad midsommar lite sådär efter.
Sitter just nu och kollar på när dom andra håller på med någon konstig musiktävling haha..
Det började med att jag, min pappa, bror & hans flickvän och min syster stack till burlövs gamla kyrka en liten stund för att några andra släktingar var där (tradition) & sen så stack alla hem till min farfar och vi kollade på film och bara tog det lugnt. När vi varit där i några timmar så åkte min familj vidare till Staffanstorp hos några vänner som är som familj för oss med och vi hade det sjukt kul. Riktigt mysig och lyckad dag trots det regnigavädret som sen förvandlades till undebart väder i och för sig!
Nu ska jag lägga mig och sooooova alldeles strax.
Förlåt för den kassa uppdateringen förresten...
 
Puss
-Paula 

Haft "uppehåll"

Eftersom både jag och paula bloggar från blogg appen så har det inte blivit så många inlägg sen blogg.se gjorde om och appen slutade funka.

Sitter iallafall hos M&M och tjillar, ska iväg snart. Uppe med tuppen! Stannar här tills tors. På fredag drar jag utomlands! Vart säger jag inte. Hemlis! Tills jag kommer hem. hihi, hoppas ni har det bra!

Kramisar Moa

Tja

Jag hade hoppats att Moa uppdaterat bloggen idag så jag slapp klydda med att skriva inlägg från mobilen som är mitt enda alternativ haha, men noooope, vet inte riktigt vart hon tagit vägen!
aja, tänkte bara säga att jag lever. 
Sitter och "tittar" på fotbollsmatchen mellan Tyskland och Danmark.. Aja, hare gött.
~ Paula ~

Random shit!

Hej på er läsare!

Jag har länge funderat på vad jag vill jobba med när jag blir "stor".
Redan sedan jag var liten så sa jag alltid då någon frågade "Vad vill du jobba med när du blir stor då?" att jag ville jobba med djur. Det första jag nämnde var hundar som jag verkligen älskar.

Men, vad jag har hört så tjänar man inte så mycket på de flesta saker inom djur och där finns inte så jättemånga alternativ som jag helst vill jobba med.
Men vet ni vad?
Jag vet precis vad jag annars skulle kunna tänka mig att jobba med som inte har med djur att göra överhuvudtaget (för man kan ju verkligen jobba med något helt annorlunda men samtidigt ha kul och vara mycket med djur på fritiden vilket jag vet att jag kommer göra oavsett vad, iallafall hundar.) och det är makeup artist eller någon slags inredningsarkitekt.
Där ser ni, helt olika saker alltihop. 
Jag älskar att sminka och det är en sak jag gör väldigt ofta och såklart inte bara vardagssminkningar för det är ju inte precis det man gör hela tiden.
Och eftersom jag alltid varit intresserad av inredning så är det också kul. Har bland annat möblerat mitt och mina syskons rum frivilligt all on my own bara för att det är så kul och det kan ju alltid vara en början right? ;)

That's it. PEACE OUT everyone!

- Paula!


I'm done

Heeejsan!
Nu har jag städat samt möblerat om i rummet när jag ändå var igång ochskönt tog mig nästan 3 timmar haha... Sinnes

Det var planerat att jag skulle träffa Moa men hon verkar inte kunna längre så jag vet inte vad som händer ikväll, får väl tråka som vanligt dårå.
Peace out
- Paula

Boring

Idag har jag inget planerat vilket är det tråkigaste jag vet ungefär.
Eller jo, jag ska städa nu lite snabbt, skitkul. Eller inte

Sjukt intressant inlägg och sånt va? Fast nä

- P

Yesterday

Igår var jag som sagt på studentfest. Först i Harlösa och sen i Trelleborg. Tog det mest lugnt och pratade med en släkting till en av dom som tog studenten som jag saknat riktigt mycket! Sen var vi ute och gjorde lite olika roliga saker! Det var najs! Kom hem vid två inatt ungefär och konstigt nog gick jag och la mig direkt men det kanske inte är så konstigt ändå med tanke på tiderna jag lagt mig de senaste dagarna.. Förresten, anledningen till den dåliga styckeindelningen beror på att det blir konstigt när jag får logga in från safari i mobilen istället för appen som inte funkar så det blir såhär fult när jag skriver, what to do. Hare najs allihop! - Paula

Knasigt

Hej vänner!  Något knasigt har hänt med min blogg.se app. Får undersökà saken bättre sen. 
Var på resturang och åt ikväll. Gott!! Sen blev det att se fotboll (vilket egentligen inte är min grej) men jag klarade en stund innan jag gick ner och såg madicken med min lillebror. Hihi jag ser mig själv som liten i madicken, hade långt blont hår, stora blåa ögon och ett par klänningar som såg ut som hennes. Var också väldigt påhittig och inte det minsta blyg. Så nu har jag berättat en saga för lillebrorsan som snarkar så högt att han säkert väcker halva jordklotet! Hör ni honom? ZzzZZz
Ledsen att jag fortfarande inte kan lägga upp bilder från mobilen.. 
Paula är på studentfest och hoppas hon har det trevligt!
~moa~

Nya blogg.se

Hejsan, har ni sett nya blogg.se? Herregud vilken förbättring! 
Var precis ute med hundarna, ska äta lite nu. Undrar vad? Det är alltid så, även om kylskåpet är fullt så finns det inget att äta. Om garderoben är full så finns det inget att ta på sig. 
Och nej det var inte jag som kom på det, jag vet. Stör mig riktigt grovt på folk på Facebook som skriver ''klockrena'' statusar och låtsas att dom kom på allt, det pinsamma är då att det dom skriver har andra redan skrivit för längesen.

Somsagt, kul med nya designen på blogg.se!

Kramar
moa

Tuffing

Jag känner mig lite korkad ibland. Eller rätt ofta. Haha, i förrigår gick jag och la mig vid 8.40 någongång pga att jag snackade med en kompis väldigt länge som jag berättade och vi utmanade bara oss själva. Sen så tittade jag ju på TITANIC igår. Heeeeeela filmen och jag började med den lite över två & som de flesta nog vet så varar den filmen i över tre timmar men som sagt, man kan inte sluta titta! Lovelovelovelovelove the movie. Anyways, det slutade med att jag la mig 5.33 "igår" (snarare idag). Kungligt, hur ska detta gå? Två nätter irad.. Aja baja, någon kommer vara lite trött, vilken tuffing! - Paulis

Yey

Statistiken höjdes en hel del på en dag, vad kul! Hoppas på ännu fler läsare snart!



~P~

Titanic

Denna filmen är helt obeskrivlig även fast det låter konstigt på något sätt att kalla en film för obeskrivlig.
Jag finner inga ord som passar till den beskrivningen jag försöker få fram.
Man kan inte direkt påstå att filmen är bra eller bäst, den är ju faktiskt hemsk.
Men när man väl satt igång den, så är det kört. Man kan inte sluta titta. Och jag som är en så känslig person, gråter till varenda moment då det bara handlar om hur fin kärleken är. Det är så himla vackert att det verkligen är så att man skulle kunna göra allt för den man älskar. Det är tydligt bevisat här.
Filmen har flera stycken budskap om man tänker efter riktigt noga och dom får man själv komma på, men framförallt kärlek som sagt och det är det fina med Titanic.

Fantastisk film som visar den händelsen som faktiskt är sann.




Big Love, - Paula

Snyggingar

Vad tycks?

~M

2 cool 4 school


Aw, titta vilken söt bild på oss, den är gammal som satan men har fortfarande en elegant glans!
Eftersom vi tydligen är så coola så har vi bestämt oss för en busig grej. Vi ska skolka i tio veckor! Bara vara hemma, ta det lungt och strunta i skolan hela sommaren! HA, känn på den rektorn!

Fast nej, tack gud för sommarlov!

Shoutout to our friends!



Hej snyggingar!
Hoppas ni haft en bra dag, min dag var riktigt lugn och sköön.

Är ni lättroade så checka in SwedishShitAndStuff på youtube, våra vänner gör roliga amatörvideos där. Sprider inte dem bara för att vara snäll utan klippen är faktiskt roliga!

Moa

Aly Michalka



Aly Michalka (Alyson Renae Michalka)
Detta är den absolut vackraste människan jag vet! Hon är 23 år och både skådespelare och sångerska, låtskrivare också.
Aly är känd från b.la Phil från framtiden, Bandslam, The Roommate, Easy A, Hellcats och ett avsnitt i CSI:New York. Hennes syster Amanda Michalkla är också skådespelerska och tillsammans var dom innan Aly&Aj.
Hon är så himla snygg, jag avliiiider!

Jag har länge exploderat av avund, så tänkte dela med mig av lite skönhet.
NU har jag bytat dator med min bror för kvällen för han ska lana...
Blev sugen på att köra lite TheSims3, men hittar inte den förbannade koden för installeringen. Så sitter istället med min spotifylista och har en liten show på rummet. Hoppas grannarna gillar Grease-låtarna och Chris Brown! ;) Nämen lite jordgubbar skulle sitta fint nu....å mums.

Moa

Tagga satan

Förra sommaren var jag på en studentfest i Trelleborg hos en av min mammas bästa vänner. (Hennes äldsta son tog studenten) och imorgon är det hennes nästäldsta sons tur. Det var riktigt roligt förra gången så jag hoppas på samma detta året!
Tagga satan och sånna grajor
Fin Google-bild
- P

Favoritserier

Jag tänkte berätta lite om mina favoritserier när jag ändå inte har något annat för mig!

1. Sjunde himlen/7th heaven


Mary, Matt, Lucy, Eric, Annie, Ruthie, Simon, Happy (Och två tvillingar som jag inte minns namnen på)

Jag älskar denna serien.
Jag kan inte riktigt säga själv vad det är som gör att jag älskar den så mycket men den är så himla mysig och man vill bara se mer och mer.
Det handlar om en familj som först innehåller 9 medlemmar (men det finns pojkvänner och flickvänner med på bilden)
Pappans (Eric) starkaste sida är att prata med folk om problem och hjälpa till att lösa problemen så allting är spännande fast ändå vardagligt på något sätt.

Love it


2. Glee



Noah, Mercedes, Rachel, Finn, Quinn, Artie, Tina & Kurt

Denna serien är helt underbar. Jag antar att en av anledingarna till att jag älskar Glee kommer ifrån mitt stora musikintresse, jag blir riktigt inspirerad.
Glee-klubben är en liten grupp med några elever på en skola där dem sjunger, dansar och har det tvärkul.
Av någon anledning så ska Glee-klubben bli "mobbade" och anses vara de töntiga, men saker förändras.
Love it

3. Friends


Ross, Rachel, Monica, Chandler, Pheobe & Joey

Detta är den absolut roligaste serien jag vet. Underbar.
Behöver inte skriva mer än att det är om ett par väldigt nära vänner som alltid gör olika och roliga saker.
LOVE IT

4. Förhäxad/Charmed



Piper, Paige, Prue & Pheobe

Detta är en helt annorlunda serie som handlar om dessa *P-systrarna* som är häxor.
Och inga *läskiga och töntiga häxor som i tecknade filmer"
Systrarna kommer iallafall aldrig ifrån demoner som försöker ta dö på dem.
Det är väldigt spännande hela tiden och det händer alltid oväntade saker. I Like
Rekomenderar er att se den om ni inte redan har sett den!


5. Heroes



Peter, Claire, Mr. Bennet, Micah, Nathan, Niki, Matt, Mohinder, Hiro Nakamura, Sylar

Allt jag kan säga om denna serien är att den är underbar.
Den handlar om dessa personerna på bilden och det ökas med fler senare i serien.
Alla har varsin superkraft som de har bra nytta av, sjukt spännande!


Detta var några av alla mina favoritserier. LOVE


- Paula

Mysiiigt

Kollar på sällskapsresan och festar till torsdagen med choklad och saft, Woop Woop!
Ska duscha sen och imorgon bär det av till mi madre. Inte långt kvar till midsommar nu, hihi!

Lycka

Åh gud. Ville bara tala om att ingenting kan få mig dåligt humör just nu, vet verkligen inte varför men allting känns så perfekt! Underbar och oslagbar känsla!
Imorgon kommer min älskade lille vovve hem till mig, som jag har saknat honom!
Tänkte att jag kunde presentera honom någon gång i ett annat inlägg bara för skojs skull, men NÄR det blir av, det vet jag inte.

Hare gött!

- Paula

Tjillar

Statistiken höjs väldigt väldigt sakta men säkert. Haha nej jag skämtade, statistiken är inget att skryta om i vårt fall men det hoppas jag att vi snart kan få göra!
Jag ligger i min underbara broders rum och kollar på tv och bara myser..love it!

Kör vi på MoaStyle:
~P~

Ser film

Nu har jag ätit hemmalagad pizza och sitter och dreglar för zac efton är på tv. Ska nog se någon film sen.
Puss och kram
~m~

Vid dammen

Nu har vi slagit oss ner vid dammen. Så himla fint det är med solnedgång!
Det sitter en man och fiskar och alla är ute går i det härliga vädret.

Upp upp och iväääg

Nu drar vi till vårt lilla träsk utanför malmö och rockar loss! Var en sväng på centrat innan. Vill ni veta vad vi åt för frukost? Billys pizza, hell to the yeah!
Hoppas ni får en kul dag allihopa, kram
~m~

Wiiiihoooo

Nu har jag också vaknat, det var på tiden haha! Själv har jag sovit supergott som vanligt och jag kan berätta med ett stort leende på läpparna att jag mår mycket bättre nu än vad jag gjort nu de andra dagarna, kan det vara pga att Moa är med mig? Hihi
Slutsnackat om stackars mig nu, jag lovar! ;)

Bilden berättar att vi fortfarande var vakna vid denna tiden (WAAAOW) nä men det är ingenting, utan det är INTE normalt att sitta och spela in videos vid denna tiden och speciellt inte i en liten lägenhet där fyra andra personer + en hund sover som vi då gjorde, högljutt ;)

- PAULA

Hello sunshine!

Jag är vaken men inte P, jag önskar att jag fortfarande sov.. Hade en sjuk dröm!
Jag tror vi ska ut på stan idag, trevligt trevligt. Om ni skulle se oss så var inte rädda för att komma och fråga om autograf eller fanbild, det är så mycket roligare än smygfoton. Och vi lovar att vi ställer upp om ni frågar!
Kramar
~m~

Trött

Har precis mediterat till en gammal go skiva av Tomas dileva.
Nej men nästan.. Äh, hade en situation som vi fick ta tag i såhär vid midnatt.
Jag är trött så jag skulle kunna somna här på golvet i Paulus brors (nye Zlatan, jag lovar) rum.
Aja, hade inget bättre för mig just nu så varsågoda! Kan tyvärr inte lägga upp bilder från mobilen, annars hade jag bombat. But it is what it is.
Kram
~moa~

Malmoestad

The other lejdej har redan uppdaterat bloggen en hel del idag men who cares? ;)
Tänkte bara berätta att vi befinner oss i Malmoestad hemma hos mig och JA vi har kul som vanligt!
Tänkte också meddela att jag är überförkyld och hes, åsna... :( för er som bryr er dvs hihi

Haregött HAI

Töntarna själva

Var på entré innan idag och sen åt vi på chinabox, typ MUMS!! Såg film också nu ikväll.
Nu sitter vi och töntar oss i ''talking mirrors'' som för övrigt är en riktigt kul app.
Hoppas ni sover gott, det ska jag. Och dela säng. Med En Paula som rör sig en aning i sömnen.
Pussar och kramar

På väg till P

Sitter i bilen på väg till min allra bästa vän Paula! Stannar där tills imorgon, vi ska skaka staden!!
~Moa~

Mobilbloggar

Å jag är så himla sugen på restaurang! Jensens eller subway eller... Nä nu får jag skärpa mig!
Jag åt nästan precis förinihelvete!

Ligger i sängen och lyssnar på musik, slappar, gör absolut ingenting. Kanske med stort K att jag åker in till staden sen med P men vi går se.
Hoppas de flesta har sommarlov nu, det är så härligt! Pusspuss

~moa

Godmorgon!

Piss också, vattnet är avstängt hela dagen av någon mysko anledning.. jag som är så törstig!!
Hej alla fina och fula!
Jag vaknade hyfsat tidigt idag och åt frukost direkt, det ända jag har planerat idag är att ta ut hundarna. Inget annat, så himla skönt! Måste iallafall hämta min laddare hos mamma till Iphonen för den är död.
Kan kasnke fila på designen lite eller något. Vi får se vad jag hittar på, något blir det!

Tomorrow

Shulelulu
Jag ligger just nu i min säng i hopp om att bli någorlunda frisk till imorgon då min underbara papito ska ha avslutning på "sin" skola där han jobbar som musik och spansklärare! Han har som alla andra år fixat ihop en massa framträdanden till både personalen och eleverna så därför skulle det vara lite kul att få följa med och kolla på deras avslutning vilket jag aldrig gjort förut.
Det värsta är dock att om jag hänger med dit så måste jag stiga upp tiiiidigt och jag är ingen morgonmänniska överhuvudtaget men det får väl gå ändå OM jag nu kan följa med.
Pallar inte att va sjuk, blä

GODNATT SÖTISAR
Bjuder på en mycket vacker bild också hehe
- Paula

Just nu

Sunes Sommar och hallonsoda nu såhär mitt i natten.
Jag har aldrig påstått att jag är normal hehe!
Grattis förresten till alla som har tagit/ska ta studenten!
~moa~

word! ..eller nått

~Moa~

Tummen ner

Hallåja!

Nu har min gollebebis Moa äntligen berättat lite om sig själv. Okej det där lät väldigt löjligt... Hihi

Men jag tänkte mest upprepa att detta är "första" dagen på sommarlovet och såklart så ska jag bli sjukare än aldrig förr. Inte rättvist på något sätt! Och jag som har så svårt att bli sjuk :(

Rubriken säger allt, tummen ner.
Men jag SKA snart bli frisk så jag kan tillbringa dessa underbara dagar någon annanstans än inomhus i sängen!

- paulis

im a fool and i know it

SOMMARLOV
Hallådär, vi har sommarlov nu iallafall fast vet inte om alla har det än.
Jag och Paula har haft en rätt fräck start på sommarlovet. Efter skolavslutningen skulle vi hem till mig men var utelåsta eftersom mina nycklar alltid försvinner spårlöst. Så vi satt utanför min dörr (i våra fina vita klänningar) i 2 timmar när det ösregnade och löste sudoku haha. Senare den dagen drog vi och fikade på burlöv center och hittade lite kläder. Sen på kvällen blev det utgåååååång med Mandisen. Kul var det, fast fick jäkligt ont i fötterna.
På lördagen vaknade vi sent, Paula sov här. Sen tjillade vi mest och igår kom hon hit igen och vi såg film, mys!
Hon är dock sjuk nu så krya på dig hjärtat!
Nu har jag precis njutit av livet/lovet på en långrunda med mina vovvar som fick busa av sig i rastgården.
Har förresten fixat "bloggsvar" så nu kan ni ställa alla frågor ni vill och vi garanterar svar!
Kramisar
~Moa~

Moa

Tjenare Tjenare!
Såg att Paula redan gjort lite inlägg här, b.la ett om sig själv. Så det får väl jag också göra.
Jag heter då Moa (ja jag är medveten om att det rimmar på toa, tro mig) är 15 år och nästan normal. Jag bor i en håla utanför malmö i skåne i sverige på tellus. Där lever jag mitt coola liv tillsammans med min familj och mina vänner. Mina föräldrar är skilda och hos min mamma har jag en lillebror som har en annan pappa. Hos pappa har jag 3 hundar och en liten kisekatt. Min äldsta bror och jag har samma pappa och vår pappa har en chilenare till fästmö och vår mamma är gift med han hon bor med nu.
Jag är smått galen i kändisar.. har någon konstig crush på alla olika. Tycker även om musik och lite sånna saker.
Det var vad jag kunda komma på nu, så om ni ursäktar mig så ska jag städa mitt lilla rosa rum.
Ha en fet dag!

Oups

Hallådär

Jag vet att vi inte har någon överhuvudtaget som läser detta eller något på vår blogg men det blir ju inte direkt bättre av att aldrig skriva något..
Så jag tänkte bara säga shulelulu och säga att jag är mer än överlycklig att det är sommarlov om 3 dagar!

Blandrasen



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus